Display annoncering - Active Search

Active Search har eksisteret siden 1998 og er et førende rekrutteringsbureau indenfor regnskab og økonomi. Active Searchs fem specialist konsulenter har formået at skabe over 4.700 rekrutteringer siden 1998.

Trods det, at Active Search er et førende og specialiseret rekrutteringsbureau er konkurrencen meget høj, når det gælder denne branche. Der er utrolig mange udbydere, og iblandt de mange rekrutteringsvirksomheder kan det være svært at skabe synlighed om sit brand.

Active Search har været en god kunde gennem mange år, og vi var sikre i vores rådgivning, da vi foreslog dem at anvende display annoncering på Google. 

I samarbejde med Active Search blev vi enige om, hvad annoncerne med fordel kunne omhandle, og derefter designede vores grafiker nogle repræsentative billeder, med fængende tekster.

Som tiltænkt blev resultatet forøget fokus på Active Search. Det har nemlig givet en forøgelse på 110 % i antal klik og en forøgelse i målværdien (henvendelser og andre målsætninger for besøgende på websitet) på over 50 %.

Active Search har skrevet følgende om os på Trustpilot:

”Kunden er nummer 1 ! 
Flex Media anbefales for faglig dygtighed, omhu i selvstændig opfølgning på opgaver og den personlige relation, der får kunden til at føle sig som nummer 1.
De opnåede resultater er som lovet. 
Samarbejdet med Flex Media er yderst tilfredsstillende.”