Dynamicweb integration

Dynamicwebs platform giver jer let integration og et all-in-one CMS til at effektivisere jeres online forretning

Få en overskuelig platform til opdatering af jeres webshop eller website

Dynamicweb har et særligt godt integration framework, der giver mulighed for at integrere med en lang række forskellige systemer, og levere personaliseret indhold til kunder på tværs af kanaler. Med Dynamicweb kan I effektivt integrere jeres CMS med andre systemer, for eksempel Navision, Dynamics 365 CRM, Microsoft Dynamics eller e-conomic. Med integration sparer I tid og ressourcer.

Flex Media er certificeret Premium Solution Dynamicweb partner. Vi hjælper jer godt på vej til at bruge Dynamicweb og styrke jeres online forretning.

Dynamicweb Integration framework

Dynamicweb er et all-in-one CMS, hvorfra I effektivt og nemt kan opdatere jeres website, webshop, lave og udsende email marketing, og meget mere. Dynamicweb integrerer med eksterne datakilder, som for eksempel ERP eller CRM. På den måde holder I effektivt jeres informationer opdateret på tværs af platforme. Med integration kan I også levere personaliseret og relevant indhold til kunder, hvilket kan styrke jeres konverteringsrate. I kommer langt uden at bruge mange ressourcer med for eksempel en standard Navision integration eller en af Dynamicwebs andre integrationsmuligheder.

Læs mere om Dynamicweb her. 

Integrér med ERP systemer og optimer jeres forretningsproces

Hvis I har en B2B eller B2C webshop kan Dynamicweb integrere med det økonomisystem eller ERP, I bruger, og dermed få data om ordrer, ordrehistorik, lagerstatus, priser, betalinger, forsendelser, kundedata m.m. I kan for eksempel hele tiden sørge for, at jeres webshop er opdateret med korrekt information. Sidens kundecenter kan også effektiviseres med data fra jeres ERP system om login, ordrehistorik m.m. Integrationen optimerer jeres e-commerce, sørger for at kunderne kommer let igennem købsprocessen, eliminerer fejlkilder og sparer jer for tid. 

Læs her, hvordan Flex Media hjalp en koncern med at integrere tre af deres virksomheders webshops til ét Navision system gennem Dynamicweb.

Dynamicweb all in one giver gode kundeoplevelser

Udover at integrere med ERP systemer for at optimere jeres arbejde, kan I med Dynamicweb også holde styr på jeres digitale marketing og give kunderne personaliseret indhold som priser, valuta, anbefaling af relevante produkter ud fra deres interaktion m.m. CRM integration giver mulighed for at jeres website eller webshop leverer personaliseret indhold til den enkelte kunde eller kundegruppe baseret på deres adfærd. Det giver dem mere relevant indhold som kampagner, e-mails, og tilbud, hvilket øger sandsynligheden for salg.

Flex Media – Premium Solution Partner hos Dynamicweb

Hos Flex Media har vi et godt samarbejde med Dynamicweb. Vi er et stærkt team med flere certificerede Dynamicweb udviklere og også et hold programmører i vores afdeling i Letland. Vi kan give vejledning til opdatering af website eller webshop i Dynamicweb, og hjælpe med integration med forskellige systemer. Hvis I ønsker det, kan vi også klare det tekniske arbejde med opdatering og vedligeholdelse i Dynamicweb for jer – eller lave jeres helt nye website.

Vi har leveret Dynamicweb løsninger siden 2007 og har skabt værdifulde resultater for en lang række kunder og deres online forretning.

Udover Dynamicweb kan vi tilbyde jer mange andre muligheder for at styrke jeres online marketing. Vi har mange års erfaring på området og tilbyder skræddersyede løsninger inden for blandt andet:

 • Dynamicweb
 • Marketingstrategi og personas
 • Websiteopdatering
 • SEO
 • Google Ads
 • Tekstforfatning
 • Grafisk arbejde
 • Sociale medier
 • E-mail marketing
 • Messeforberedelse
 • Effektmåling
 • Og meget andet…

Læs mere om digital markedsføring her.

Læs mere om Flex Media som marketingafdeling her. 

Interesseret i en Dynamicweb løsning eller Dynamicweb integration?

Ligegyldigt hvad jeres behov er, så lad os tage et indledende møde, hvor vi snakker om hvad I har brug for og om Dynamicweb er det rette valg for jer. Vi giver også gerne efterfølgende et prisoverslag. 

Kontakt os i dag og hør hvad vi kan gøre for jer i forhold til Dynamicweb, integration Navision, online marketing eller noget helt andet.  

Kontakt os her. 

dynamicweb integration