Flex Media

Søgemaskineoptimering tysk

Vi forbedrer jeres organiske placering på Google og Bing i Tyskland med tysk SEO arbejde

Har I en strategi om at komme ind – eller nå bredere ind på det tyske marked, tilbyder vi at være jeres samarbejdspartner. Flex Media har mange års kendskab til online marketing i Tyskland, inklusiv det tilhørende SEO arbejde, og vi kan i fællesskab udarbejde en løsning, der rammer jeres virksomheds marketingmål.

Det er vigtigt at vælge en online marketingstrategi, der baserer sig på det marked, man henvender sig til. Henvender man sig til de tyske kunder, er der nogle andre forhold at fokusere på, end når man henvender sig til de danske kunder.

Det er essentielt at jeres hjemmeside er på tysk. Hos Flex Media tilbyder vi at udarbejde - eller oversætte jeres tekster, og vi ved hvordan vi både skriver jeres materiale på tysk, samtidig med at vi tager højde for tysk søgemaskineoptimering. Vi inkluderer de populære søgeord, sådan at jeres placeringer på Google søgninger og Bing søgninger forbedres.

Udfordringer og løsninger med søgemaskineoptimering tysk

Når man skal ud over Danmarks digitale landegrænse, er der nogle andre SEO forhold at tage højde for. Vi har stor indsigt i disse forhold, og erfaring i at udarbejde online marketing rettet mod tyske kunder.

De udfordringer man støder på i arbejdet med tysk søgemaskineoptimering, og som vi kan varetage for jeres virksomhed, vil typisk være som følger:

 • At oversætte sit materiale til tysk
 • At finde de rette søgeord og kombinationer
 • Optimere teksterne ved organisk SEO
 • Løbende analyse af online marketing
 • Analysere effekten af en opdateret markedsførings strategi
 • Optimere jeres CMS løsning eller finde den rette

Desuden er Tyskland et langt større land end Danmark, og man kan med fordel målrette sine aktiviteter mod de enkelte tyske delstater og storbyer, for at få digital synlighed i Tyskland.

Egnsbaseret markedsføring kan optimere jeres tyske websideplacering på Google og Bing.

Flex Media som samarbejdspartner – få succes med online marketing

Hos Flex Media løser vi online marketingopgaver, for både små og store virksomheder og vi har mange års erfaring med det. Vi ved hvad der skal til for at forbedre jeres site, og vi kan sammen lave en vurdering af hvor omfattende jeres løsning skal være.

Der er forskellige muligheder vi kan inkludere i jeres marketings strategi - vi tilbyder herunder:

 • Online platform optimering med SEO
 • Online marketing platform i CMS systemer
 • Marketing på de sociale medier
 • AdWords kampagne
 • Rådgivning og support

Flex Media kan være jeres samarbejdspartner på vejen til succes, og vi kan efter aftale løbende opdatere jeres site, så det altid er tidssvarende. Udover tysk søgemaskineoptimering, arbejder vi også med online marketing på et nordisk plan. Vi tilbyder både norsk og svensk SEO arbejde.

Læs mere om SEO på svensk her

Læs mere om SEO på norsk her

Udfyld gerne vores kontaktformular nederst på siden, for at høre mere om jeres muligheder i relation til søgemaskineoptimering tysk.

Vores øvrige kontaktoplysninger kan findes her

Kundeudtalelse

Er det et ønske at anvende sin tid til det man er bedst til, er Flexmedia den rigtige samarbejdspartner

Jeg har nu samarbejdet med Flexmedia i næsten 4 år, og det har været til utrolig stor hjælp. De ved hvordan search maskinerne fungerer og kommer uopfordret med forslag til opdatering af min hjemmeside: Fysiodema.dk. Når jeg har giver besked om ændringer, foretages de med det samme, og jeg behøver næsten ikke at tjekke om tingene er gjort på en tilfredsstillende måde. Det er de altid. Dygtige, kreative og gode at samarbejde med.

Adm. dir. Kaare Fiala, Fysiodema

Kontakt os

 • Should be Empty:
 • Del