• +45 4817 6666
 • Send email
 • Del
 • Om os

  Strategisk online marketing

  Ønsker I at arbejde målrettet med online markedsføring, hvor formålet er at tiltrække og fastholde kunder? Når I vil have en strategi for jeres online aktiviteter, er Flex Media den ideelle samarbejdspartner.

   

  Online tilstedeværelse er meget mere end bare en hjemmeside

  Når vi udvikler hjemmesider, er det ikke blot en digital manifestation af brand og image - vi arbejder ud fra metodikkerne inbound marketing og marketing automation.

  Det vil sige, at de hjemmesider vi udvikler, fungerer som en online marketing kommandocentral, hvor trådene fra indhold på hjemmesiden, sociale medier, blogs, annoncering som f.eks. Google Adwords, e-mail marketing, og andre marketingaktiviteter samles med henblik på at kommunikere direkte med de besøgende og samtidig konvertere interesse til køb.

  I samarbejde med jer udarbejder vi en strategi og fastlægger mål, som skaber flere leads og kunder. Vi fokuserer på indholdsplanlægning, aktivitets- og udgivelsesplaner samt måling af resultaterne.

  marketing

  Flex Media marketingmodel

  marketmodel

  Værd at vide om jeres kommende samarbejdspartner

  Vi har en bred vifte af erfaring med strategisk online markedsføring, webprogrammering, integrationsløsninger, design, annoncering og tekstarbejde.

  Vi går ikke på kompromis med kvalitet, og vores erfarne team har siden år 2004 udviklet værdiskabende koncepter og digitale løsninger.

   

  Hvad får I ud af et samarbejde med Flex Media?

  • En strategisk tilgang til jeres online markedsføring, der skaber opmærksomhed hos målgruppen omkring jeres virksomhed.
    
  • Kundedata og leads, der anvendes målrettet i jeres online markedsføring.
    
  • Analyser, effektmåleringer og vedligeholdelse af jeres online markedsføring.

  Samspillet herimellem gør, at vi leverer gennemførte løsninger, der kan indfri jeres virksomheds mål om online synlighed, kvalitet og bedst mulige udgangspunkt for vækst.