• +45 4817 6666
  • Send email
  • Del
  • Webshop produkter

    Webshop produkter

    Hvis du sletter produkter i DW, og de stadig ligger i eConomic, så kommer de med over når den synkroniser efter nye produkter, som den gør en gang i døgnet (om natten)

    Og der er så ikke nogen mappe tilhørsforhold på dem (alle dem med rød baggrund)

    Så i stedet for at slette dem så flyt dem til mappen ”_ikke aktive”

    Eller inden du sletter dem fra DW så flyt dem til en gruppe i eConomic som ikke bliver taget med ved synkronisering

    Gruppe med flueben bliver taget med

    marketing