Flex Media

Derfor skal du skifte fra HTTP til HTTPS

Google’s planer om at eliminere brugen af HTTP er langt hen af vejen blevet en realitet. I stedet for HTTP bør der nu anvendes HTTPS.

Men hvorfor tænker du måske?

HTTPS leverer modsat HTTP krypterede forbindelser (SSL-forbindelse), hvilket betyder at det beskytter data for uvedkommende. Det er altså en form for sikkerhedsteknologi, som sørger for, at alle informationer og data sendes via en krypteret forbindelse, når data sendes mellem webbrowser og webserver.

Svaret er derfor enkelt: Øget sikkerhed for dine kunder.

Men har jeg brug for HTTPS?

Ja, det har du, hvis du anvender formularer på din hjemmeside og en besøgende begynder at udfylde en formular, eller hvis en besøgende kommer ind på dit website i Inkognito tilstand, her uanset om der er formular på eller ej. Fordi Google Chrome-browsere fra oktober 2017 vil vise denne advarsel i adressefeltet foran adressen:

https
Denne advarsel vises allerede på sider, med en login funktion eller mulighed for indtastning af kreditkort oplysninger, som ikke kører HTTPS. Derudover er det allerede nu et krav at anvende HTTPS, hvis ønsket er at køre Google Shopping annoncering.

Som en sidste bemærkning skal det nævnes, at Google har sagt, at på et tidspunkt vil det også gælde websider uden formularer, men det forventer vi bliver implementeret efter oktober 2017.

Men hvad er fordelen?

Med et skift til HTTPS vil du efter Googles opfattelse skabe større sikkerhed for dine besøgende, hvor Google i den forbindelse tildeler dig en grøn sikkerhedslås i adressefeltet:

http
Sikkerhedslåsen signalerer, at dit website er sikkert, at din webshop er sikker, tryg og troværdig at handle i. Med andre ord, så gør du ikke kun Google tilfreds, men gør også dine besøgende mere trygge.

Men giver det nogle udfordringer at skifte?

Der er naturligvis en del, der skal tages højde for i forbindelse med skiftet. Det drejer sig b.la. om:

  • Køb og installation af relevant SSL certifikat
  • Opdatering af data til søgemaskinerne
  • Opdatering af sitemaps

Derudover kan det have nogle komplikationer i forbindelse med interne og eksterne links, samt eventuelle programmeringsmæssige opsætninger.

Men hvordan får jeg installeret HTTPS?

Du kontakter os hos Flex Media, hvis du ønsker at skifte til HTTPS, så vi kan drøfte processen og prisen. Prisen vil afhænge af, hvilken website/webshop løsning du har.

Kontakt os gerne på 48176666.

Kundeudtalelse

God service, hjælpsomhed og stor faglighed

Da jeg startede min virksomhed, blid-zoneterapi.dk, og lavede min hjemmeside lå den på side 10 på Google. Jeg fik heldigvis hurtig kontakt til Flexmedia, som hjalp mig til at komme på side 1 ved hjælp af SEO. Jeg besluttede mig på et tidspunkt for at få en ny hjemmeside. De lyttede til mine ønsker og lavede den så den afspejlede mig og min virksomhed og jeg får ofte stor ros for den af mine kunder.

Merete Andersen, Blid Zoneterapi

Kontakt os

  • Should be Empty:
  • Del