Flex Media
OJ Electronics

OJ ELECTRONICS

Flexview som et storytelling-værktøj til rekruttering

FlexView gør det muligt at vise billeder kombineret med tekst på en simpel, men innovativ måde. Normalt skal brugerne klikke mange gange for at gennemse en serie af billeder. Risikoen er man mister orienteringen eller bare taber pusten. Sådan er det ikke med FlexView. Her bevæger billederne sig hen over skærmen i et behageligt tempo og inviterer brugerne til at blive lidt længere. FlexView kan nemt integreres på internetsiden og virker som en innovativ og spændende feature med uanede muligheder for webbaseret kommunikation. Det er OJ Electronics et godt eksempel på.

Keywords: Dynamisk billedvisning, online showcase, corporate branding, rekruttering.

Styrker rekrutteringen

FlexView giver helt nye muligheder for at vise produkter, virksomhedens historie eller, som OJ Electronics har gjort det, medarbejderportrætter online. På siden kører en række medarbejderportrætter, hvor de besøgende kan læse de forskellige medarbejderes udtalelser om virksomheden som arbejdsplads.

”Vi har fået flere uopfordrede ansøgninger, siden vi har fået FlexView på hjemmeside. Det er skyldes sikkert ikke kun medarbejderportrætterne, men at funktionen spiller sammen med de øvrige rekrutteringsinitiativer, vi har lavet,” siger marktingkoordinator Anette Maria Christensen fra OJ Electronics.

Hos OJ Electronics bruger de FlexView til rekruttering. Det var egentlig slet ikke det, den i første omgang skulle bruges til, men så fik Anette Maria Christensen en god ide.

”Da vi så funktionen viste den en virksomheds historie. Der var dog ikke lige det, vi havde brug for, men så slog det mig, at hvis vi brugte FlexView til at lægge nogle medarbejderportrætter online, kunne vi på en innovativ måde tiltrække nye medarbejdere,” siger hun.

Og sådan blev det. Også internt er funktionen populær. Medarbejderne har taget godt imod FlexView og synes, at det er sjovt at være med.

Utrolig alsidig

Og det var heller ikke faldet Flex Media ind, at FlexView kunne bruges i forbindelse med rekruttering.

”Oprindelig har vi udviklet den til at vise produkter eller virksomhedens historie på en spændende måde. Det har dog vist sig, at det er en utrolig alsidig feature,” siger Peter Vendelby fra Flex Media.

FlexView er nemt at uploade og inkorporere content til websitet. Og så kan den varieres i det uendelige med tekst og billeder. Den findes både vandret og lodret. Den kan også laves, så den kan stoppe, spole både frem og tilbage. Hvis man gerne vil fortælle lidt mere eller vise mere, kan den laves, så den linker til en ny side, når brugerne klikker på billederne. Der er derfor næsten ingen begrænsning i mulighederne for at få en spændende feature hjemmesiden - uden at det koster en herregård.

Om OJ Electronics

OJ Electronics blev etableret i 1964 og har siden tilegnet sig ekspertise og know-how inden for HVAC og gulvvarme. Firmaet har base i Sønderborg og leverer produkter på det internationale marked, indenfor byggerier og renovation.

Se mere på: ojelectronics.com/

Del